FRAKnoise

Allard Krijger is geboren in 1963 te Amsterdam. Toen drie jaar later zijn ouders verhuisden naar het sombere Eindhoven, had hij geen andere keus dan hen te volgen. Het begin van een bewogen leven waarin hij veel meemaakt, hoewel zeker niet zoveel als vele anderen.
En als we dan in het nu belanden, zien we dat A//ard Krijger een kronkelend pad heeft belopen. Hij is verkoper in een dierenwinkel, muziekwinkel, computerwinkel geweest. Heeft een eigen bedrijf opgericht in 2000 (FRAKnoise) Autodidact in alles wat hij doet. Het schrijven van science fiction/fantasy verhalen en romans  is iets van de laatste tijd, hoewel hij ook als jongeling verhalen schreef met een vaak bizar verloop. Echter, de muziek lokte verleidelijker en Allard Krijger heeft zich ontwikkeld tot sounddesigner, videokunstenaar en producer van elektronische muziek. Daarnaast is hij ook foley artiest, singer songwriter, thereminist, multi-instrumenttalist (gitaar, banjo, basgitaar, oud, saz, balalaika, ukelele, piano, orgel, synthesizers, modulaire synthesizers, autoharp, fluit, enzomeer) en korte tijd is hij rij-instructeur geweest.
Inmiddels werkt hij naast al dit als freelancer in het onderwijs. Momenteel op SintLucas Media Vormgeving Boxtel en op het Conservatorium in Haarlem, afdeling eMusic.
Zijn eerstvolgende project zal zijn:  Docent Creativity op SintLucas.

 

 

webdesign by FRAKnoise